Connect with us

Aktuellt

Vill expandera i Skellefteå: Därför ska Advokatbolaget bli fler

Advokatbolaget i Skellefteå växer

Advokatbolaget i Skellefteå växer.
Nu ska de utöka personalstyrkan med ytterligare en jurist.
– Den som börjar här har en riktigt spännande resa framför sig, säger Kristofer Berggren, advokat och delägare i Advokatbolaget.

Inte störst. Men i många sammanhang bäst. Advokatbolagets mål är att erbjuda sina kunder juridiska tjänster av högsta kvalitet, vilket de har lyckats väl med.
– Vi har etablerat oss som en pålitlig juridisk partner för företag och privatpersoner i framförallt Norrland. För att behålla en hög servicenivå letar vi nu efter fler engagerade medarbetare som är redo för nya utmaningar, säger Kristofer Berggren.
Advokatbolaget behöver anställa minst en jurist till.
– Det finns flera fördelar med att vara en mellanstor byrå. Det skapar en närhet bland personalen där alla får vara delaktiga. Sedan upplever vi att klienten uppskattar tillgängligheten till en ansvarig jurist, istället för att bli slussad runt i organisationen. Nu anpassar vi oss till den expansiva marknaden här i Norrland som vi vill hänga med i. Därför passar det jättebra att utöka teamet med ytterligare jurister, säger Kristofer Berggren.

Jens Nyström, Advokatbolaget i Skellefteå

Jens Nyström, advokat och delägare i Advokatbolaget i Skellefteå.

”Får mycket att säga till om”
På Advokatbolaget arbetar i dag sju personer.
– Den som vill jobba hos oss kommer att få ta del av spännande och utmanande uppdrag, både själv och i samarbete med våra erfarna advokater. Hos oss är det viktigt med hög arbetsmoral och att ta varje uppdrag på allvar, i stort som smått. Men det är också viktigt att få en bra balans i vardagen, vilket jag tycker att vi lyckats bra med på Advokatbolaget, säger Jens Nyström, advokat och delägare.
– Vi försöker skapa ett lagbygge där alla får vara kreativa och ges möjlighet att påverka och göra skillnad.

“Vi försöker skapa ett lagbygge där alla får vara kreativa och ges möjlighet att påverka och göra skillnad.”

Advokatbolaget arbetar med affärsjuridik, familjerätt, immaterialrätt, konkurser, tvistelösning och brottmål och har klienter i hela landet. För en nyanställd ger det en möjlighet att arbeta inom många olika områden.

Sofia Grape, advokat och Kristofer Berggren, advokat och delägare på Advokatbolaget.

Sofia Grape, advokat och Kristofer Berggren, advokat och delägare på Advokatbolaget.

– Vi som arbetar här har erfarenhet från flera olika områden inom juridiken, men man jobbar ändå bredare med fler typer av ärenden vilket gör jobbet spännande och roligt, säger Sofia Grape, advokat på Advokatbolaget.

Kul och utmanande arbete
Ett exempel på en advokat som flyttat tillbaka till Skellefteå efter flera år i Stockholm och utomlands är Kathrine Bergström. Hon gillar atmosfären som finns på kontoret.

 

Advokaten Kathrine Bergström flyttade tillbaka till Skellefteå efter flera år i Stockholm och utomlands.

– Juridiskt arbete är detsamma oberoende var i Sverige man jobbar. Därför bör man välja en byrå med ett driv och trevliga kollegor. Precis så är Advokatbolaget. Det känns kul att gå till jobbet och det är en ynnest att få arbeta med något som man verkligen tycker om tillsammans med trevliga kollegor. Det känns väldigt meningsfullt att vara en del av. Vi utvecklas tillsammans, säger hon. Sedan tycker jag mycket om Skellefteå som stad och den spännande utveckling som pågår i regionen.

Här kan du söka tjänsten som jurist på Advokatbolaget

 

 

Det här är en annons från Advokatbolaget

Copyright © skellefteaworks.se.