Connect with us

Om Skellefteå Works

Den nya lokala plattformen Skellefteå Works är en ny sajt med sponsrade och redaktionella artiklar. Här blandas artiklar som fokuserar både på arbetsliv, utbildning, familjeliv, fritid och platsen Skellefteå.

De sponsrade artiklarna har som syfte att väcka intresse och ge ett läsvärde till företagens olika målgrupper, och fungerar också som varumärkesbyggande. Det är också en perfekt plats att marknadsföra sitt företag i regionen och göra det mer känt för allmänheten.

Varför ska man synas på Skellefteå Works?

  • En gemensam sida drar trafik till varandra då flera företag finns med
  • Vi genererar mycket trafik och visningar av era artiklar
  • Här finns andra läsvärda tips/artiklar om arbetsliv/livsstil
  • Spridning – vi når ut till just dina målgrupper
  • Ni stärker ert varumärke och hinner berätta om er själva
  • Vi visar Skellefteås balans mellan arbete och fritid

​Skellefteå Works drivs av Happy Content, en lokal, liten byrå som jobbar med både små och stora kunder. Vi hjälper företag med marknadsföring. Vi berättar och bygger snygga storys som får stor spridning, till exempel i sociala medier och digitala tidningssajter. Vi får oftast upp effekten med tio till hundratals gånger mer än vad företag annars är vana vid traditionell marknadsföring.

Vårt sätt att arbeta är till stor del hämtad från den journalistiska världen. För att lyckas med din marknadsföring behöver du ha ett riktigt bra innehåll, eller content som det heter på engelska.

Happy Content arbetar vidare med att utveckla digitala och innovativa koncept. På meritlistan finns en produkt som blev nominerad till årets innovation i mediebranschen, och ett silver i Swedish Content Awards. Vi har också utvecklat ett helt nytt sätt att presentera artiklar på åt nordens största tidning, Aftonbladet.

​Happy Content ägs av Ingela Hällsten och Jonas Andersson.

Har du frågor eller vill annonsera med hjälp av Skellefteå Works?

Kontakta oss så berättar vi hur det går till!

​Vill du hellre ringa?

Ingela 0768-33 16 42, Jonas 076-102 73 04

Copyright © skellefteaworks.se.

Wordpress Developer